Oldal kiválasztása

A Puskás Ferenc  Stadionhoz közel, a Hungária körúton egy 83 nm-es lakást alakítottunk át hosszútávú kiadásra. A remek közlekedési csomópontnál való elhelyezkedés és a lakás nagy mérete, jól alakítható alaprajza kimondottan alkalmassá tette befektetési célú ingatlanlétrehozására. Az eredetileg két és félszobás lakásból 5 hálószoba (6 férőhelyes), 2 zuhanyzó, 2 külön wc kis kézmosóval és egy hatalmas közösségi térrel – konyha-étkező – került kialakításra.

A szobák témája az 5 kínai elem: fa, víz, fém, tűz, föld köré épültek, ennek megfelelően kapták a nevüket és színeiket. Az Aqua viszonylag nagy méretű, a bejárathoz legközelebb eső helyiség. Mellette a Terra szoba foglal helyet, melynek alapterületét a felújítás során megnöveltük, így az ágy egy beugróba került. Ettől és a kiegészítő színtől igazán kuckós lett a szoba. A Lignum a legnagyobb, két darab egyszemélyes ággyal rendelkező helyiség. Nagyon jó kilátás nyílik a stadionra és mivel itt a legnagyobb az ablak, nagyon világos is. Az udvari, csendesebb oldalon található az Ignis. Igaz, alapterületre a legkisebb szoba, de cserében saját erkéllyel rendelkezik! A legnyugisabb, az udvari oldalon és a bejárattól legmesszebb lévő szoba a MetalMinden szoba biztonsági zárral felszerelt. 

A tervezés során figyelembe vettük a bérlői igényeket, minden szobába került tárolóhely és íróasztal is. A konyhát felszereltük mosogatógéppel, szenzoros nagyméretű szemetessel, nagy mennyiségű ruha tisztítására alkalmas mosógéppel. Megkönnyítve a bérlők közti kommunikációt, felszereltünk egy nagy mágneses üzenőfalat a közösségi térben. Itt kapott helyet egy, a közös használatú eszközök tárolásra alkalmas hatalmas szekrény is.

Azt gondolom, hogy maximálisan sikerült kihasználni a lakás adottságait és egy kíváló megtérülést biztosító, pénztermelő eszközt hoztunk létre új tulajdonosának.