Oldal kiválasztása

VII. kerületben, a Városligettől egy utcányira lévő II. emeleti 48 nm-es lakás felújítása a fiatalok elvárásainak megfelelően, modern stílusban történt. Az összehangolt hidegburkolatok és a teljes lakáson végigfutó egységes színvilág nagyon divatos, a bútorozás is ennek megfelelően tudatos átgondolás eredménye. A hálószobában  a galéria megszüntetésének köszönhetően kitágult a tér, a szoba teljes szélességét elfoglaló franciaágy szélesíti a teret. A kényelem fokozása érdekében lerakodó polc került kialakításra az ágyvég magasságában.

A konyha és előszoba egybenyításával, nagyobb, szellősebb teret kaptunk. A maximális kihasználtság és tágasság érzetének növelése érdekében tükrös ajtókkal ellátott beépített szekrény rejti a mérőórákat, helyet hagyva cipők, táskák tárolására is. A lakás nagy előnye a szobák hatalmas ablakai mellett, hogy a konyha és a tágas fürdőszoba is ablakos. A gardróbos közlekedőből nyílik a különálló wc. A hatalmas  hosszú gardrob elrejti az összes ruhaneműt és egyéb tárolnivalót, ezért sehol nincs szükség szekrényekre, a tér átlátható és szellős marad.

A felújítás következtében a régi konvektor központi fűtésre lett cserélve, ezáltal a fürdőszoba, wc és konyha fűtése is megoldottá vált. Habár az utca forgalmas, a nyugalmat az udvari lakás biztosítja.

Az ingatlan elhelyezkedése egyaránt garantálja a belváros közelségét és a városligeti kikapcsolódás lehetőségét.