Oldal kiválasztása

Szolgáltatások

Látványképtervezés

 

Ingatlanvásárlás vagy átalakítás előtt áll?

Van elképzelése de nem biztos benne hogyan fog kinézni a végleges helyén?

Vagy egyáltalán nincs elképzelése?

Vagy csak bizonyos elemeket szeretne és nem látja egyben mi, hogyan fog kinézni?

Esetleg eladná felújításra szoruló lakását, házát? Egy látványtervvel ötleteket adhat leendő vásárlójának az átalakításra. Ha a potenciális vásárlá látja mit lehet belőle csinálni, könnyebben beleszeret az ingatlanba.

VAN MEGOLDÁS!

Mielőtt vagyonokat költene burkolatok, bútorok vásárlására, kérje látványkép tervezési szolgáltatásunkat!

 

  • A látványtervezt profi szoftverrel készítjük az Ön által megadott méretek alapján, méretarányosan.
  • 3D-ben, több szögből megnézheti hogyan fog kinézni álmai nappalija, konyhája, hálószbája, fürdőszobája vagy bármelyik helyiség az otthonában.
  • Megtekintheti több színben is így kiválaszthatja a legkedvezőbb színárnyalatokat is, figyelembe véve  a helyiség fényviszonyait, fekvését, benapozását.

Rólunk mondták – akik már minket választottak

Megörököltük  a férjem szüleinek házát, ami elég rossz állapotban volt. Meghirdettük, de senki nem jelentkezett. Sem időnk, sem pénzünk, sem energiánk nem volt ahhoz, hogy kicsit vonzóbbá tegyük. Ekkor ajánlotta egy barátnőm a Vestint.  Terveztek egy látványképet, hogy milyen lehetne egy felújítás után. Ezek után újra meghirdettük a házat, de most már a látványképekkel, az átalakítási tervekkel együtt tettük közzé. 1 hónapon belül megvették! Nagyon hálás vagyok a Vestinnek, hogy terveik segítettek az eladásban. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat!

Zsuzsa

Dunakeszi

Most költöztünk össze a barátommal. Különböző ízlésünk van, ezért kicsit aggódtam, hogyan fogunk megegyezni abban, hogy milyen színeket, bútorokat válasszunk. Bármit mondtam, mindenre azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, szerinte az nem lesz jó. Szűkös anyagi keretünk miatt abban sajnos nem gondolkodhattunk, hogy megbízzunk egy lakberendezőt, akit majd összehozza a különböző ízlésvilágot, de aztán eszembe jutott, hogy egy látvkánykép segíthet abban, hogy a barátom is el tudja képzelni mire gondolok.  A Vestin nagyon rugalmasan állt a feladathoz, többféle látványtervet mutatott, ami alapján gyorsan közös megegyezésre jutottunk. 🙂 Így most boldogan élvezhetjük első, közös lakásunkat. Nagyon köszönjük!

Éva

Budapest

Megszületett a harmadik gyerekünk is, bővíteni kellett a házat, mert már nem fértünk el. Sok mindent meg tudok csinálni magam is és a feleségemnek jö ötletei is vannak, de bizonyos dolgokban nehéz volt dűlőre jutni. Itt segített a Vestin. Könnyebb volt színt és burkolatot választani, hogy előre láttuk mi hogyan fog majd kinézni. A látványtervek alapján sikerült is megvalósítani a ház bővítését az elképzeléseink alapján, amihez a Vestin is sok jó ötletet adott.

Miklós

Göd